ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Αλεσμένος καφές

Attibassi Espresso Italiano

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Χάρις στόν Attibassi Espresso Italiano αλεσμένο καφέ έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε αυθεντική γεύση και άρωμα εσπρέσσο στο σπίτι σας κάθε μέρα .Το μείγμα μας έχει επιτελέσει εξισορροπημένα τα καλύτερα αποτελέσματα για τη συσκευασία της μόκα σε δοχείο και τη μηχανή του espresso στο σπίτι . Τα μείγματα μας έχουν υποστεί επεξεργασία έτσι ώστε να πετυχαίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα είτε στην καφετιέρα αλουμινίου (μόκα) είτε στην οικιακή μηχανή εσπρέσσο.

Attibassi ground coffee + aluminium moka pot kit

Η εταιρεία Attibassi  έχει δημιουργήσει ένα κλασικό πακέτο δώρου που αποτελείται από ένα πακέτο  Attibassi Espresso Italiano αλεσμένο καφέ (250γρ) και επιπλέον μία καφετιέρα αλουμινίου μόκα (κατάλληλη για 3 μερίδες espresso). Είναι ο τέλειος συνδυασμός  για κάθε στιγμή της ημέρας για την παρασκευή του ιδανικού καφέ με πλούσιο άρωμα ασυνήθιστα γεμάτη γεύση και "σώμα".

Espresso Italiano

Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο μείγμα από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους  καφέ. Οι κόκκοι  Arabica από τη Βραζιλία προσφέρουν μία γλυκιά και πλούσια γεύση ενώ οι κόκκοι από την Κεντρική Αμερική και την Αιθιοπία την εμπλουτίζουν με λουλουδάτες και αρωματικές νότες . Τέλος μικρές ποσότητες από επιλεγμένους κόκκους  Robusta ολοκληρώνουν ιδανικά το μείγμα με "σώμα". Αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζονται με επιδέξιο ,αργό , σταδιακό ψήσιμο δημιουργώντας έτσι έναν καφέ που αρμόζει σε ειδικούς.

Espresso Italiano decaffeinated

Ο Attibassi Espresso Italiano decaffeinated είναι ένας υπέροχος ντεκαφεϊνέ καφές ο οποίος χάρις στην προσεκτική διαλογή των ποικιλιών καφέ που χρησιμοποιούνται και το ανεπαίσθητα δυνατό καβούρδισμα, διατηρεί όλο το άρωμα και την γεύση του κλασσικού καφέ. Όπως επιβάλλεται από τους Ιταλικούς κανονισμούς, το μείγμα αυτό δεν περιέχει παραπάνω από 0,1% καφεΐνη ανά φλυτζάνι.

Espresso Italiano filter coffee

Ο καφές φίλτρου Attibassi  είναι ένα ισσοροπημένο ρόφημα το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από λαούς με πολύχρονη παράδοση σε αυτού του είδους τα ροφήματα. Με το έντονο άρωμα του, την ήπια  οξύτητα του και το ανάλαφρο "σώμα" του, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα τέλειο ρόφημα.Ο καφές φίλτρου Attibassi  είναι ένα ισσοροπημένο ρόφημα το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από λαούς με πολύχρονη παράδοση σε αυτού του είδους τα ροφήματα. Με το έντονο άρωμα του, την ήπια  οξύτητα του και το ανάλαφρο "σώμα" του, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα τέλειο ρόφημα.