ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ

Ατομικές μερίδες καφέ

Attibassi Espreesso Italiano

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΦΕ

Εύκολες στη χρήση , οι ατομικές μερίδες (ταμπλέτες) Attibassi Espreesso Italiano είναι η τέλεια μέθοδος για να απολαμβάνετε έναν ευχάριστο και γευστικότατο εσπρέσσο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. . Κάθε μία ταμπλέτα είναι ατομικά συσκευασμένη σε ερμητικά σφραγισμένο περιβάλλον και εγγυάται καιμάκι το οποίο κρατά για αρκετή ώρα και ένα τέλειο συνδυασμό χρώματος και γεύσης σε κάθε φλυτζάνι.

Espresso Italiano

Ο Attibassi Espresso Italiano αλεσμένος είναι το τέλειο μείγμα για κάθε ώρα της ημέρας. Εχει επιτευχθεί με τον επειδέξιο συνδυασμό σπάνιων κόκκων Robusta από την Ινδία, την Αφρική και την Άπω Ανατολή και τους καλύτερους  κόκκους Arabica από τα οροπέδια της Βραζιλίας, το αποτέλεσμα είναι ένας καφές με πλούσιο άρωμα και εξαιρετικά γεμάτη γεύση και "σώμα".

Espresso Italiano decaffeinated

Εύκολες στη χρήση, οι ατομικές μερίδες (ταμπλέτες) Attibassi Espresso Italiano ντεκαφεινέ είναι η τέλεια μέθοδος για να απολαύσετε έναν εξαιρετικό ντεκαφεϊνέ καφέ. Χάρις στην προσεκτική διαλογή των ποικιλιών που χρησιμοποιούνται και το ανεπαίσθητα δυνατό καβούρδισμα, διατηρεί όλο το άρωμα και την γεύση του κλασσικού καφέ .Όπως επιβάλλεται από τους Ιταλικούς κανονισμούς, το μείγμα αυτό δεν περιέχει παραπάνω από 0,1% καφεΐνη ανά φλυτζάνι.

Κουτί 126 γραμμ (18 μερίδες)